I over 70 år har vi fått folk TRYGT ut på veien!

På Tangen Trafikkskole finner du mange hyggelige mennesker som har dedikert sin arbeidshverdag for å lære opp dyktige sjåfører og sikre en trygg hverdag ute på norske veier. Det har vi gjort i over 70 år.

Vi er stolte av å kunne tilby deg et vidt spekter innenfor kjøreopplæring og sikkerhetsopplæring, i mange ulike førerkort og bevis. Ett av våre mål er å kunne tilrettelegge for deg som elev hos oss, og tilbyr derfor løsninger som intensivkurs, hybler i tilknytning til skolen, samt tilrettelagt intensiv opplæring. Dette er noen av tingene som gjør oss til den foretrukne kjøreskolen.

Vår skole ligger svært sentralt til ved E18 i indre Østfold noe som gjør at vi har elever fra Oslo og hele Østlandet. Du kan enkelt komme deg til og fra med om du kommer utenbys fra, enten det er med bil tog eller buss. Området du øvelseskjører er variert og uten kødannelser som gjør at kjøretimene blir effektive og ikke øvelse i køkjøring som i en større by.

Vi kan også skreddersy opplæring for større grupper og bedrifter, det er bare å kontakte oss, så finner vi en løsning for deg og din gruppe.

Fantastiske kjørelærere og ansatte bidrar til at våre elever får en grundig og trygg opplæring, som sikrer et godt og sikkert trafikalt bilde ute på veiene.

Velkommen til oss på Tangen Trafikkskole – vi ser frem til å ha deg som elev!

Tangen Trafikkskole YSK klasserom

HER FINNER DU OSS

Tangen Trafikkskole

post@tangentrafikkskole.no
915 48 384

Besøks- og postadresse:

Arne Gimmingsruds vei 1,
1850 Mysen

Åpningstider:

Skroll til toppen